Fri, 26 April 2019
 
 
Afdrukken E-mail

Arthur Findlay College


stansted_hall.jpg

garden.jpg
Het Arthur Findlay College is hét opleidingsinstituut voor Engels Mediumschap.
Het is gevestigd in Stansted, vlakbij Londen in een indrukwekkend oud landhuis met een evenzo mooie tuin. Het geheel straalt een geweldig serene en typisch Engelse sfeer uit. Een prachtige locatie voorzien van alle benodigde faciliteiten om een weekend of een trainingsweek te volgen.


Het AFC geniet grote bekendheid, en van over de hele wereld komen er jaarlijks honderden studenten om hier hun spirituele groei te vergroten. Velen volgen een gerichte opleiding, maar er komen ook veel mensen die juist alleen voor zichzelf een training volgen. Iedereen ontwikkelt zich op zijn of haar eigen niveau en dat is allemaal mogelijk.lecture_hall.jpg


Er worden bij het AFC traingen in alle facetten van het mediumschap gegeven. Om maar enkele voorbeelden te noemen: Trance, Healing, Trance-Healing, Psychic en mediamiek. Maar met name ook spreken. Veel bekende mediums uit Engeland werken aan het college zoals Paul Jacobs, Janet Parker, Su Wood, Eileen Davis, Tony Stockwell. De lijst is te lang om hier te benoemen, maar je kunt een kijkje nemen op de site van het AFC.

sanctuary.jpg