Lezing: Wat gebeurt er als je sterft

Lezing: Wat gebeurt er als je sterft

Leven en sterven blijft een bijzonder mysterie

In de 25 jaar dat ik werkzaam ben als medium, heb ik veel contacten mogen leggen met overledenen in de andere wereld. Het is voor de nabestaanden altijd een bijzonder en emotioneel moment als ik informatie mag doorgeven, met name over het moment van overlijden en hoe dat door de overledene is ervaren. Het grote verdriet bij nabestaanden is de wijze waarop de persoon is overledene: heeft hij/zij een ziekbed gehad dan is het verdriet en rouwproces anders dan wanneer een persoon plotseling overlijdt.

Tijdens de lezing vertel ik aan de hand van vele ontmoetingen met overledenen hoe ze op het sterven terugkijken. Ik vertel hoe de persoon het proces van voor het overlijden heeft ervaren, maar ook tijdens het sterven en waar de persoon nu is. Op deze manier kan ik nabestaanden wat geruststellen, het trauma verzachten, wat rust geven in al deze angstige gedachten. Daarna komt er ruimte voor het rouwproces.

Het wordt mogelijk nog duidelijker als ik over mijn eigen “bijna dood ervaring” vertel, die ik 20 jaar geleden heb gehad. Ik heb een kijkje gekregen in dié wereld waar we straks allemaal naar toe gaan. Deze indrukwekkende ervaring heeft mijn leven een hele bijzondere wending gegeven. Ik hoop je te ontmoeten!

Wil je hierover op de hoogte van blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of hou de agenda in de gaten!