Fri, 26 April 2019
 
 
Afdrukken E-mail

Over Mirjam:mirjam-06-5.jpg


Omstreeks 1990 begon Mirjam aan haar spirituele ontwikkeling en kwam al snel in contact met het Arthur Findlay College in Stansted (Engeland). Ze heeft zich daar ontwikkeld tot een gerespecteerd medium en healer en draagt dit uit via diverse spirituele organisaties, in eigen beheer maar ook voor andere verenigingen in Nederland.

Mirjam heeft bewust gekozen om niet in het buitenland te werken, aangezien er in Nederland teveel te doen is met het goed begeleiden van diegenen die over gelijke kwaliteiten beschikken. Lesgeven in Nederland is haar prioriteit, en velen hebben daar, via haar opleidingen nu ook hun werk (levensweg) van gemaakt.

Mirjam is docent bij Stichting Inguz, Spiritual Care en MLO.
Tevens is zij ook gediplomeerd Quantum Touch therapeut en -instructeur.
Onder de naam Mirjam Leféber Opleidingen (MLO) geeft zij een twee-jarige opleiding healer/therapeut, diverse cursussen en workshops. Daarnaast organiseert zij zelf avonden op diverse plaatsen in het land en geeft zij ook demonstraties van haar mediumschap bij andere verenigingen.

Mirjam heeft een studie afgerond als Homeopathisch specialist, ziekteleer en anatomie op HBO niveau. Niet alleen spirituele- maar ook de medische kennis vindt zij belangrijk binnen haar werk. Volgens Mirjam zou het goed zijn als reguliere en alternatieve geneesmethoden beter met elkaar kunnen samenwerken. Beide kunnen erg belangrijk zijn in een ziekteproces. Zelf is ze daar een sprekend voorbeeld van. Maar één ding staat ook bij haar voorop, raadpleeg te allen tijde eerst een reguliere arts.