Fri, 26 April 2019
 
 
Afdrukken E-mail

Privé consultMet een privé consult zal Mirjam ingaan op de vragen van de cliënt. Om diverse redenen kun je een consult boeken: bijvoorbeeld voor Healing, contact met overledenen en/of vragen omtrent je eigen leven.


Healing:

Wanneer er klachten zijn waar je maar geen duidelijk antwoord op krijgt van een reguliere arts, dan kan Healing een mogelijkheid zijn. Bij het eerste bezoek zal ik uitleg en antwoorden geven.
Ik verwijs je als dat nog niet heeft plaats gevonden naar een behandelend arts die past bij jouw klacht, of kijken we welke alternatieve therapie voor jou geschikt is, zoals bijvoorbeeld bij een homeopaat, acupuncturist of fysiotherapeut. Daarbij kan de Healing een uitstekende aanvulling zijn voor het zelfgenezend vermogen van ons lichaam, waardoor de behandeling een beter en sneller resultaat kan/zal hebben. Healing reageert positief op lichaam en geest.


mirjam-06-5.jpg Contact met overledenen:

Na een overlijden van een dierbare kom je in een periode van verdriet, gemis en veel vragen.
Mirjam zal tijdens dit consult er alles aan doen om het contact met de overleden persoon te leggen. Soms verloopt de communicatie met andere overleden familieleden en doen zij het woord namens de betreffende overleden persoon. Dit kan om diverse redenen plaatsvinden en zij maken dit ook duidelijk. We kunnen helaas geen overleden mensen oproepen, maar wachten af wie er mag komen om de informatie door te geven. De reactie bij veel mensen is zo leuk als er iemand komt die ze niet verwacht hadden, zo van “goh… leeft die ook nog?”
Overledenen leggen uit over “hun nieuwe leven” stellen de familie gerust en wijzen soms op de huidige gebeurtenissen binnen de familie. Vooral na een plotseling overlijden blijven mensen achter met vragen, maar ook een afwikkeling na bv. een ongeval kan daarover een ander beeld schetsen. Weten dat men voortleeft geeft veel troost en moed om verder te gaan.


Vragen over het leven:

Er kunnen diverse vragen zijn omtrent ons leven en soms willen we daar graag alle antwoorden op, zodat het ogenschijnlijk makkelijker zal worden om de beslissingen te nemen. Helaas is de werkelijkheid anders, we kunnen onze toekomst niet invullen en zullen moeten leren  onze intuïtie te gaan gebruiken. Mirjam kan je wijzen op deze mogelijkheden en zal door het aanvoelen van jouw energie zintuiglijk antwoord geven op de stroming van jouw leven. Adviezen en tips zijn daarbij belangrijk en vaak voldoende om een volgende stap in de goede richting te zetten. Het zijn vaak de antwoorden op jouw vragen. Gebruik deze als een leidraad binnen jouw leven.

Een consult van ca. een uur kost € 55,-

Aanvraag voor een Priveconsult
Voornaam *
Achternaam *
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Geboortedatum

Priveconsult aanvragen
Tijden: De datum en aanvangstijd van uw consult zal ik u later per mail of telefonisch mededelen.