Cursus Duivendrecht

Mediamieke opleiding en ontwikkeling in Duivendrecht

Wanneer je besluit om bij mij op cursus te komen zal ik in een gesprek met jou bespreken welke vorm van ontwikkeling voor jou het beste is. Ik stem af op jouw energie en geef aan in welke groep (Duivendrecht of Obdam) jij het beste past. Daardoor ontmoet je mensen in je groep die ervaring hebben of mensen voor wie het juist allemaal nieuw is. Misschien klinkt dat een beetje vreemd maar hierdoor is de energie precies op jou afgestemd.

Werken met je gevoel “sensitiviteit” is de basis van je mediumschap. Het energieveld “aura” speelt daarbij een belangrijke rol die je niet moet onderschatten. Je energieveld leren voelen, herkennen en controle houden, zijn de eerste stappen naar je mediumschap. Uitleg hoe het werkt, waarvoor het dient en wat je er mee kunt doen is de volgende stap. Je start de dag met een visualisatie en verbindt je met de aarde en kosmos om vervolgens je “power” te versterken. Op deze manier leer je omgaan met jouw sensitiviteit en ben je klaar om kennis te maken met de “geestenwereld”.

De volgende punten worden in de vorm van diverse oefeningen behandeld:

  • Helderziendheid, helderhoren, heldervoelen en helderweten.
  • Je werkt o.a. met de aura, energie en trilling, chakra’s, kleuren, psychometrie (foto’s en bloemen).
  • Het aanvoelen en werken met de geestenwereld.

In overleg is het mogelijk tijdens een lopende cursus in te stromen.

Je kan kiezen voor een van de 2 onderstaande cursus momenten:

Data voorjaar 2023:
Vrijdag 27 januari
Vrijdag 24 februari
Vrijdag 24 maart
Vrijdag 21 april

Tijden:
10.30 uur tot 17.30 uur

Kosten:
€ 320,- (4-daagse cursus)

Locatie:
Spiritual Care
Rijksstraatweg 229
1115 AS Duivendrecht

Spiritual Care is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer via het trein- en metrostation aan de overzijde. Ook met de auto goed bereikbaar (gratis parkeergelegenheid).

Klik hier voor de betalingsvoorwaarden