Ontmoetingsavond met ‘Spirit’

Ontmoetingsavond met ‘Spirit’

Al geruime tijd heb ik het gevoel mensen meer mee te geven dan een bewijs van voortleven na ons overlijden, bijvoorbeeld door contact met een overleden dierbare te maken of het geven van cursusavonden. Wij leven in een lastige tijd, de druk ligt zeer hoog, de energie om het lichaam incasseert veel prikkels. Met als resultaat dat mensen hier fysiek, mentaal of emotioneel op gaan reageren, helaas met vervelende klachten waardoor men niet meer goed kan functioneren.

In de praktijk zie ik hoe cliënten worstelen omdat ze meer verbonden zijn met het hoofd dan met het hart. Ik heb een mooie vorm gevonden om mensen te ondersteunen. Tijdens de Spirit avonden geef ik inzichten, bijvoorbeeld door mensen hun kracht te laten voelen waardoor het hart weer mag stromen. Ook geef ik bewustwording mee zodat het leven ondanks zorgen, pijn of verdriet de moeite waard is. Zodat mensen met een goed gevoel kijken naar de toekomst. Tijdens de Spirit avonden geef ik ’spirituele’ lessen vanuit het universum. Samen met mijn ‘team’ vertel en leg ik uit hoe je hiermee kunt omgaan. Het onderwerp van de avond ontstaat vanuit mijn gevoel. Gedurende de avond vraag ik aan de mensen die mij begeleiden vanuit de ‘ongeziene wereld’ om over het onderwerp hun visie te geven zodat de mensen die aanwezig zijn met inspirerende gedachten naar huis toe gaan.

Wanneer deze avond jou aanspreekt en je het gevoel hebt hier meer over te willen leren dan kun je later dit jaar een 1-daagse lesdag volgen. Deze dag helpt jou om je meer verbonden te voelen met je lichaam, je geest en het universum. Onder ‘activiteiten’ lees je meer over de 1-daagse cursus.

Klik hier voor de agenda

Datum:
Maandag 18 maart 2024
Maandag 22 april 2024
Maandag 9 september 2024
Maandag 7 oktober 2024

Aanvang: 

20.00 tot 22.00 uur

Entree:
€ 15,00 (contante betaling)

Locatie:
’t Brakenkerkje 
Dorpsstraat 38
1713 HJ Obdam

Voor onze organisatie is het fijn als je reserveert!