Over mij

Over mij

Omstreeks 1990 ben ik begonnen met mijn spirituele ontwikkeling en kwam al snel in contact met het Arthur Findlay College in Stansted, Engeland en heb mij ontwikkeld tot een gerespecteerd medium, docent en healer.

Lesgeven in Nederland is mijn prioriteit, en velen hebben daar, via deze opleidingen nu ook hun werk (levensweg) van gemaakt. Onder de naam Mirjam Leféber Opleidingen worden er diverse cursussen en workshops aangeboden. Daarnaast organiseer ik zelf avonden en geef onder andere demonstraties mediumschap, lezingen en healingavonden.

In 2004 en 2008 heb ik een studie afgerond als Homeopathisch specialist, ziekteleer en anatomie op HBO niveau. Niet alleen spirituele- maar ook de medische kennis vind ik belangrijk binnen mijn werk. Het zou zo mooi zijn als reguliere- en alternatieve geneesmethoden meer met elkaar kunnen samenwerken. Beide kunnen erg belangrijk zijn in een ziekteproces. Maar mijn advies is, raadpleeg te allen tijde eerst een reguliere arts alvorens je bij mij een afspraak maakt.

Op deze site vind je alle activiteiten om jezelf spiritueel te ontwikkelen door middel van het volgen van lezingen, workshops, cursussen en trainingen. Heb je al ervaring of is het mediumschap voor jou een nieuwe ontdekking? Ik kan en wil je graag verder begeleiden met je ontwikkeling.

Uiteraard krijg je op dezelfde wijze les van mij, zoals ik dat heb geleerd in Engeland. In de agenda staan verschillende locaties waar ik werk en bovendien is het mogelijk om een privéconsult te boeken. Meer informatie hierover vind je door hier te klikken.