Healing in Obdam

Healing: Een avond genieten van een bijzondere energie

Onder goede begeleiding van Tini Smit en Mirjam Leféber zal deze healing een bijzondere indruk bij je achterlaten.

Hoe vaak luisteren we naar ons lichaam en geven we toe aan dat wat we nodig hebben. We zijn geneigd om altijd klaar te staan voor de ander en geven vaak teveel terwijl we al zo moe zijn. Op dit moment zijn veel mensen heel moe, vooral de pandemie heeft er flink ingehakt een burn out ligt op de loer. Na deze lange periode zijn meerdere mensen het vertrouwen kwijt geraakt en dat geeft onrust en onzekerheid over de toekomst. Onze sensitiviteit wordt daardoor op de proef gesteld en dat kan vervelende verstoringen geven en raken mensen uit balans.

Een healing geeft weer energie aan lichaam en geest, het versterkt het zelf genezend vermogen waardoor gezondheidsklachten in positieve zin kunnen veranderen maar ook zonder klachten is een healing een heerlijke ervaring een avond voor jezelf, genietend van de energie en op de achtergrond mooie muziek. De healing-avonden worden gegeven in het sfeervolle Brakenkerkje. Tini en Mirjam staan klaar om jou deze avond te begeleiden.

De plaatsen in de kerk zijn beperkt en daarom is reserveren noodzakelijk. Om 21.30 sluit de healing en kun je onder genot van een kopje koffie of thee nog rustig ‘wakker’ worden.

Datum:
Donderdag 11 april 2024
Donderdag 2 mei 2024
Donderdag 19 september 2024
Donderdag 24 oktober 2024
Donderdag 21 november 2024

Aanvang: 
20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)

Entree:
€ 15,00 (contante betaling)

Locatie:
‘t Brakenkerkje
Dorpsstraat 38
1713 HJ Obdam