Zaal Demonstratie

Zaal demonstratie

Regelmatig organiseer ik een demonstratieavond, die door de sfeer van het mooie Brakenkerkje, samen met muziek en kaarslicht een prachtige uitstraling geeft aan de avond. Hierin probeer ik extra aandacht te geven aan mensen die hun dierbare zo missen, want troost is een helend woord die we als nabestaanden zo goed kunnen gebruiken.

Na het overlijden van een dierbare is er een periode van rouw en verdriet. Je denkt na over leven en dood en wat er daarna eventueel is. Dit levert vragen op waar je vaak geen antwoord op krijgt. Tijdens deze avond maak ik contact met overledenen die mij vertellen over “het nieuwe leven.” Vooral na een plotseling overlijden waarbij men geen afscheid heeft kunnen nemen, geeft troost de moed om verder te gaan.

Om met de “andere wereld” te mogen samenwerken is telkens weer heel bijzonder. We denken dat ze zo ver weg zijn maar in feite zijn ze heel dichtbij. Ze laten mij tijdens deze avond duidelijk voelen wie ze waren, het karakter, humor, geven advies en hoe ze na hun overlijden kijken naar het leven hier op aarde. De liefde die ze voor jou voelen is bijna tastbaar aanwezig en maakt deze avond zo speciaal.

Klik hier voor de agenda.

Activiteit:
Allerzielenavond | Mirjam Leféber

Datum:
Maandag 4 november 2024

Aanvang: 

20.00 tot 22.00 uur

Entree:
€ 15,00 (contante betaling)

Locatie:
’t Brakenkerkje 
Dorpsstraat 38
1713 HJ Obdam

Voor onze organisatie is het fijn als je reserveert!