Privé Consult

Privé Consult

Met een privé consult zal ik ingaan op de vragen van de cliënt. Om diverse redenen kun je een consult boeken: bijvoorbeeld voor healing, contact met overledenen en/of vragen omtrent je eigen leven.

Healing
Wanneer er klachten zijn waar je maar geen duidelijk antwoord op krijgt van een reguliere arts, dan kan Healing een mogelijkheid zijn. Bij het eerste bezoek zal ik uitleg en antwoorden geven. Ik verwijs je als dat nog niet heeft plaats gevonden naar een behandelend arts die past bij jouw klacht, of kijken we welke alternatieve therapie voor jou geschikt is, zoals bijvoorbeeld bij een homeopaat, acupuncturist of fysiotherapeut. Daarbij kan de Healing een uitstekende aanvulling zijn voor het zelfgenezend vermogen van ons lichaam, waardoor de behandeling een beter en sneller resultaat kan/zal hebben. Healing reageert positief op lichaam en geest.

Contact met overledenen
Na een overlijden van een dierbare kom je in een periode van verdriet, gemis en veel vragen. We kunnen helaas geen overleden mensen oproepen, maar wachten af wie er mag komen om de informatie door te geven. Overledenen leggen uit over “hun nieuwe leven” stellen de familie gerust en wijzen soms op de huidige gebeurtenissen binnen de familie. Vooral na een plotseling overlijden blijven mensen achter met vragen, maar ook een afwikkeling na bv. een ongeval kan daarover een ander beeld schetsen. Weten dat men voortleeft geeft veel troost en moed om verder te gaan.

Vragen over het leven
Er kunnen diverse vragen zijn omtrent ons leven en soms willen we daar graag alle antwoorden op, zodat het ogenschijnlijk makkelijker zal worden om de beslissingen te nemen. Helaas is de werkelijkheid anders, we kunnen onze toekomst niet invullen en zullen moeten leren onze intuïtie te gaan gebruiken. Ik kan je wijzen op deze mogelijkheden en zal door het aanvoelen van jouw energie zintuiglijk antwoord geven op de stroming van jouw leven. Adviezen en tips zijn daarbij belangrijk en vaak voldoende om een volgende stap in de goede richting te zetten. Het zijn vaak de antwoorden op jouw vragen. Gebruik deze als een leidraad binnen jouw leven.

Een consult van ca. een uur kost € 75,- en vindt plaats in Alkmaar. De datum en aanvangstijd van het consult zal ik later per mail of telefonisch met je overleggen.