Lezing: Betekenis van kleuren | Monique Stavleu

Lezing: Betekenis van kleuren door Monique Stavleu

Licht in je lichaam: een sprankelende kleurenreis met Aura-Soma

In mijn praktijk Licht in je lichaam werk ik met de prachtige kleurenflessen van het door Vicky Wall in 1983 ontwikkelde Aura-Soma. De kleuren in de flessen ontstaan door een samengaan van bloemen, planten, mineralen, edelstenen, etherische oliën en kristallen.

Aura-Soma is een holistische methode welke ervoor zorgt dat op een zeer zachte en liefdevolle manier ons krachtige en vooral wetend zelf genezend vermogen weer op stroom komt. Zo worden lichaam, ziel en geest weer in evenwicht gebracht. Door intuïtief en vanuit het hart een kleurenfles te kiezen, luister je naar de stem van je ziel. De Aura-soma kleurenflessen zijn een spiegel van de kleur van je ziel. Elke fles is lichtenergie. De door jou zelfgekozen fles laat je met zijn specifieke kleur vanuit onvoorwaardelijke liefde zien wat zich dieper in jou afspeelt, jouw zielenroerselen. Dit is op dagelijks niveau het thema wat voor jou op dit moment aan de orde is. Tegelijkertijd draagt de fles de eigenschappen en kwaliteiten in zich om dit thema met compassie voor jezelf bewust te worden en te helen.

Op deze avond vertel ik je graag over het bijzondere ontstaan van de Aura-Soma kleurenflessen en het leven van Vicky Wall. Ik neem kleurenflessen mee en in een interactie met de aanwezigen worden er kleurenflessen uitgekozen en vertel ik daar over. Wat is jouw zielenkleur en wat vertelt die jou?

Datum:
Maandag 13 mei 2024

Aanvang: 
20.00 tot 22.00 uur

Entree:
€ 15,00 (contante betaling)

Locatie:
’t Brakenkerkje 
Dorpsstraat 38
1713 HJ Obdam

Voor onze organisatie is het fijn als je reserveert!