Lezing: Gezond leven was nog nooit zo leuk | Edward Blommaart

Lezing: Relatie tussen lichaam en stress | Edward Blommaart

GEZOND LEVEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK!

Een gezonde leefstijl is zoveel boeiender dan de standaard adviezen die we inmiddels allemaal wel kennen. In deze lezing deelt Edward Blommaart zijn vernieuwende en verdiepende totaalvisie op leefstijl en gezondheid. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Een tipje van de sluier:

  • Veel mensen zijn moe en willen zich energiek voelen. Hoe gaat het lichaam eigenlijk met energie om? Spoiler: heel anders dan jij denkt!
  • Plantaardig eten is gezond. Toch? Of? En hoe zit het met vlees? Of vis?
  • Wist je dat je jezelf ziek kunt sporten?
  • En hoe zit het metal die gezonde hypes, Zoals ijsbaden en glutenvrij eten?

Tijdens deze lezing leer je de nieuwste inzichten op het gebied van een gezonde en energieke leefstijl. Je krijgt begrip over de werking van je lichaam, en de invloed van jouw leefstijl daarop. Dit maakt het maken van gezonde keuzes eenvoudig en leuk.

Edward Blommaart is een nieuwsgierige gezondheidswetenschapper. Hij heeft als gepromoveerd biochemicus een aantoonbare bijdrage geleverd aan de Nobelprijs voor Geneeskunde 2016. Deed ruim 15 jaar wetenschappelijk onderzoek aan zowel planten als dieren. Heeft een bijzondere expertise op het gebied van vasten. Studeerde orthomoleculaire geneeskunde, NLP en Psycho-Neuro-Immunologie (PNI). Begeleidde als PNI therapeut gedurende ruim 10 jaar honderden mensen naar gezondheid. Zijn brede en diepgaande kennis en ervaring draagt hij uit in lezingen, workshops en trainingen. Edward leeft volgens het practice-what-you-preach principe. Hij doet aan intermittent fasting, zwemt jaarrond in open water, ruimt werfaval op, maakt verstandige voedingskeuzes, beweegt voor zijn plezier, ontspant en mediteert. Het is zijn grote passie om een brug te slaan tussen wetenschappelijke kennis en de toepassing daarvan in het dagelijks leven.

Datum:
Zondag 22 september 2024

Aanvang: 
14.00 tot 16.00 uur

Entree:
€ 19,50

Locatie:
’t Brakenkerkje 
Dorpsstraat 38
1713 HJ Obdam