Healing in Koedijk: Een avond genieten van een bijzondere energie

Healing: Een avond genieten van een bijzondere energie

Onder goede begeleiding van Tini Smit en Mirjam Leféber zal deze healing een bijzondere indruk bij je achterlaten.

Hoe vaak luisteren we naar ons lichaam en geven we toe aan dat wat we nodig hebben. We zijn geneigd om altijd klaar te staan voor de ander en geven vaak teveel terwijl we al zo moe zijn. Op dit moment zijn veel mensen heel moe, vooral de pandemie heeft er flink ingehakt een burn out ligt op de loer. Na deze lange periode zijn meerdere mensen het vertrouwen kwijt geraakt en dat geeft onrust en onzekerheid over de toekomst. Onze sensitiviteit wordt daardoor op de proef gesteld en dat kan vervelende verstoringen geven en raken mensen uit balans.

Een healing geeft weer energie aan lichaam en geest, het versterkt het zelf genezend vermogen waardoor gezondheidsklachten in positieve zin kunnen veranderen maar ook zonder klachten is een healing een heerlijke ervaring een avond voor jezelf, genietend van de energie en op de achtergrond mooie muziek. De healing-avonden worden gegeven in het gezellige wijkcentrum de Rietschoot. Tini en Mirjam staan klaar om jou deze avond te begeleiden.

De plaatsen in de Rietschoot zijn beperkt en daarom is reserveren noodzakelijk. Om 21.30 sluit de healing en kun je onder genot van een kopje koffie of thee nog rustig ‘wakker’ worden.

Datum:
Dinsdag 08 november 2022
Dinsdag 13 december 2022

Aanvang: 
20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)

Entree:
€ 15,- (contante betaling)

Locatie:
Wijkcentrum de Rietschoot
Saskerstraat 22
1831 CR Koedijk