Stichting Inguz

Stichting Inguz

Op 9-9-1999 opende Stichting Inguz haar deuren in het wijkcentrum De Vang in Oudorp. Sindsdien biedt Inguz mensen de gelegenheid om kennis te maken met diverse aspecten van spiritualiteit. Elke week een volle zaal met mensen die kwamen voor een demonstratie mediumschap, healingavond en cursussen met spirituele ontwikkeling.

Ieder jaar organiseerde Inguz een “paranormale dag”, een beurs waar het publiek een kijkje kreeg in de vele mogelijkheden dat het mediumschap biedt.

Alle mediums werkte die dag belangeloos voor een prachtig mooi doel, zoals

  • Clinic Clowns
  • KNGF blinde geleidehond
  • een feestmiddag voor bewoners van Stichting Reigersdaal met het Smartlappen-koor
  • De Klink in Opmeer (dagcentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking)

Inmiddels maakte Alkmaar en omstreken ook kennis met het Engelse medium Janet Parker, een geweldige docent die bij veel mensen een grote indruk heeft achtergelaten. Eind oktober komt Janet weer naar Nederland en dan vieren we ons “20 jarige vriendschap en samenwerking”. Meer informatie daarover vindt je hier.

Het wijkcentrum in Oudorp is verruild voor ’t Brakenkerkje in Obdam waar heel veel bijzondere mensen hebben gewerkt, waaronder trance-schilder Jose Medrado, Dr. Henk Fransen, Drs. Edward Blomaart, Tony Stocwell en Paul Jacobs.

Maandagavond 9 september 2019 openen wij de deuren van ’t Brakenkerkje, gaan we terug in herinnering en vieren we 20 jaar Stichting Inguz.

Klik hier en bezoek “Stchting Inguz”